Rett til mat, rett til utvikling

Jeg vil bli minister, sier Bazi på 12 uten å nøle. I dag kan han spise seg mett og som så mange andre barn kan han faktisk drømme om en bedre fremtid

Sult er et av de største løsbare problemene i verden. Til tross for at det produseres nok mat i verden er det fortsatt 795 millioner mennesker som lider av underernæring og sult. Nesten 250 millioner barn under fem år står i fare for å få sin framtid ødelagt fordi de ikke har nok mat. Både barnets vekst og hjerne tar skade av for lite mat de første 1000 dagene av livet. Veksthemning, eller såkalt stunting, er et enormt problem som rammer 43 prosent av barn i utviklings- og mellominntektsland. Men en verden uten sult er mulig!

Viste du at halvparten av alle barn under 5 år som dør, dør fordi de ikke har den maten de trenger?

Du kan være med å bekjempe sult. Denne tragedien kan du faktisk gjøre noe med.

Med din støtte kan barn som Bazi få god og næringsrik mat. Takket være arbeidet som gjøres med dine gaver kan foreldrene hans sørge for at han hver dag får den maten han trenger. I tillegg kan de nå også selge varene fra den lille gården de har. Derfor kan Bazi også få en utdannelse. Så gjenstår det å se om vi en dag ser Bazi på TV som minister i DR Kongo. Det vi vet er at han har fått et bedre liv og i dag har mulighet til å drømme om en bedre fremtid! 

Du kan sørge for at flere barn som Bazi får nok mat og en bedre fremtid.

En verden uten sult er mulig!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close